Drage goricatlonke in goricatlonci,

Pred nami je že 9. Goricatlon, ki bo kot veleva tradicija teden pred božičem, se pravi v soboto, 18. decembra 2021!

Tokratna izvedba bo kombinacija teka in kolesarjenja, saj se je lanska spontana akcija izkazala za odlično in tako se je organizacijski odbor odločil, da odslej naprej Goricatlon združuje obe disciplini - tek in kolesarjenje. Slednje je še posebej pomembno v luči leta Edvarda Rusjana, letalca in kolesarja, in fenomenalnih uspehov, ki jih naši kolesarji dosegajo na svetovni ravni. Po Dirki po Sloveniji in etapi Gira, ki sta peljali skozi Novo Gorico, bomo leto zaključili še z Goricatlonom!

Pozivamo podjetja in posameznike, da se pridružite naši akciji in podprete ekipe, ki bodo tistega dne tekle ali kolesarile za dobrodelnost. Dogodek bo organiziran v skladu s pravili NIJZ.

9. Goricatlon je potekal v soboto, 18.12.2021Foto galerija

 

 

  • Kam nakažemo prijavnino oz. tisti obvezni pavšalni znesek? Ali dobimo račun in ga uveljavljamo kot strošek podjetja?

    Prijavnino oz.  pavšalni znesek 60€, se kar nakaže na TRR Rotary kluba Nova Gorica brez kakršnegakoli predračuna ali računa, saj gre za donacijo. Imamo tudi uradno Prošnjo za donacijo (pdf) Po zaključeni prireditvi in dokončnemu plačilu vam bomo izdali še dodatno potrdilo in zahvalo za donacijo, ki jo boste lahko uveljavljali tudi kot olajšavo pri dobičku (v višini 0,3% letnih prihodkov vašega podjetja). 

    Še TRR:SI56-04750-0001528092 pri NKBM.

  • Kako bo potekala menjava štafete? Ali bo vsak tekmovalec imel svoj čip?

    Vsaka ekipa prejme svojo številko s čipom na posebnem traku, ki si ga tekmovalec pripne okoli pasu. Pri vsaki menjavi mora nov tekač prevzeti od prejšnjega trak s številko ter čipom in si ga pripeti okoli pasu. Če se števila s čipom poškoduje ali izgubi, merilniki ne bodo zaznali prehodov, na kar mora biti vsak tekač pozoren.

FB

Izvedba: Ar©tur