Odprte prijave na 5. GORICATLON

datum: 09.11.2017

kategorija: Novice

Drage tekačice in tekači, 5. GORICATLON - dobrodelni tek ekip po Novi Gorici - je odprl svoja vrata! Prijavite se na ta najbolj inovativni tek v Sloveniji, ki bo 23. decembra! Sestavite ekipo šestih sodelavcev ali prijateljev, s katerimi boste tekli v štafeti, vsak po eno uro. Vabljeni vsi, tudi manj pripravljeni, saj vsak krog šteje!

NOVO: časovni limit 6 ur (prej 12), štart šele ob 10:00 in ekipe do 6 tekačev oz. pohodnikov.

Prijavite se preko spletnega obrazca: http://www.goricatlon.si.

Kontakt: info@goricatlon.si
Sledite dogajanju na facebook strani Goricatlon!
Najdi se na fotografijah prejšnjega Goricatlona.


Prijavite se lahko ekipe, ki imate po 6 tekačev (ali manj - glej pravila), lahko pa tudi posamezni tekači, ki jim bo organizator poiskal ekipo.

Vabimo tudi tiste, ki bi želeli biti dobrodelni, pa ne tečejo: registrirate se lahko kot ekipa, mi pa vas bomo povezali s tekači. 

V praznično okrašeni Novi Gorici pričakujemo okrog 400 izvrstnih tekačev, rekreativnih pohodnikov, invalidov s spremljevalci, udeležencev v družbi svojih psov in udeležencev v družbi otrok in dojenčkov iz vse Slovenije ter bližnjih krajev z druge strani meje. 

Namen Goricatlona je dobrodelnost. Hkrati je priložnost za podjetje ali organizacijo, da svoje barve ponese na ulice Nove Gorice in iz skupine zaposlenih gradi povezano ekipo. In je vzpodbuda za posameznika, da v predprazničnem času trenira in naredi nekaj zase. 

Pokale prejmejo tri najhitrejše ekipe in tri ekipe, ki bodo zbrale največ sredstev.

Ekipa ŠD Nanos je postavila rekord, ki odslej znaša kar 191 krogov. Poseben rekord sta dosegli tudi ultramaratonki Aleksdandra Fortin (117 krogov) in Sonja Leskovar (102 kroga), ki sta decembra 2015 tekli vseh 12 ur in poželi občudovanje vseh prisotnih. 

PRIJAVE SO ODPRTE! www.goricatlon.si.

 

Izvedba: Ar©tur