Drage goricatlonke in goricatlonci,

Zaradi kriznih razmer letošnji Goricatlon žal odpade. Upamo, da ste vsi zdravi in da pridno trenirate, seveda v okviru ukrepov naše vlade.

Da pa leto ne bo šlo mimo nas čisto brez dobrodelnosti, vas pozivamo, da se priključite akciji, ki se bo dogajala v soboto, 26.12. od 8h zjutraj do 8h zvečer.

Kot verjetno že veste, je na Bevkovem trgu v središču Nove Gorice mogoče sesti na sobno kolo in s kolesarjenjem proizvajati električno energijo za novoletne lučke.

V soboto, 26.12., pa bomo kolesa poganjali predvsem za to, da bodo lučke zasvetile tudi v otroških očeh. Za vsak prikolesarjen kilometer bomo namreč donirali en evro za dobrodelne namene. Pozivamo podjetja in posameznike, da se pridružite naši akciji in podprete ekipe, ki bodo tistega dne kolesarile za dobrodelnost. Na vsakem od osmih koles se bodo kolesarji menjavali v skladu s pravili NIJZ, pri razkuževanju in nastavitvah koles pa vam bo pomagalo usposobljeno osebje. Za navijače in spremljevalce bo urejen prenos preko spleta, zadrževanje in zbiranje skupin na samem prizorišču in okolici namreč ni dovoljeno.

Zaradi kriznih razmer letošnji Goricatlon žal odpade.Foto galerija

Prijave ekip in rezervacija terminov koles je mogoče opraviti preko info@e-hisa.si

Več o pravilih in pogojih na https://www.mc-novagorica.si/mc-za-vse/prireditve/

   • Kam nakažemo prijavnino oz. tisti obvezni pavšalni znesek? Ali dobimo račun in ga uveljavljamo kot strošek podjetja?

    Prijavnino oz.  pavšalni znesek 60€, se kar nakaže na TRR Rotary kluba Nova Gorica brez kakršnegakoli predračuna ali računa, saj gre za donacijo. Imamo tudi uradno Prošnjo za donacijo (pdf) Po zaključeni prireditvi in dokončnemu plačilu vam bomo izdali še dodatno potrdilo in zahvalo za donacijo, ki jo boste lahko uveljavljali tudi kot olajšavo pri dobičku (v višini 0,3% letnih prihodkov vašega podjetja). 

    Še TRR:SI56-04750-0001528092 pri NKBM.

  • Kako bo potekala menjava štafete? Ali bo vsak tekmovalec imel svoj čip?

    Vsaka ekipa prejme svojo številko s čipom na posebnem traku, ki si ga tekmovalec pripne okoli pasu. Pri vsaki menjavi mora nov tekač prevzeti od prejšnjega trak s številko ter čipom in si ga pripeti okoli pasu. Če se števila s čipom poškoduje ali izgubi, merilniki ne bodo zaznali prehodov, na kar mora biti vsak tekač pozoren.

FB

Izvedba: Ar©tur