7. Goricatlon - Novi rekordi

datum: 27.12.2019

kategorija: Novice

Dobrota je zlata veriga, ki povezuje srčne ljudi med seboj. Tudi letošnji Goricatlon je potrditev našega povezovanja in želje po ustvarjanju boljšega. Je dokaz, da zmoremo združiti moči in stopiti skupaj, ko je to potrebno. Dogodek je povezal tekače vseh generacij, pohodnike, hišne ljubljenčke in ljubitelje takšnega in drugačnega športa. Prav vsak izmed členov naše zlate verige je popestril in obogatil našo dobrodelno prireditev. 

Za nami je že sedmi Goricatlon, tudi letos so padali rekordi. Prijavljenih je bilo nekaj čez 320 tekačev in kar 59 ekip.   Uradni rezultati so že objavljeni na (https://my.raceresult.com/144471/), pokale pa so prejele naslednje ekipe: 

  • v kategorji največ pretečenih krogov:
  1. ŠD NANOS
  2. FINCANTIERI FOR GORICATLON
  3. HERA

 

  • v kategoriji največji donator pa: 
  1. Hit je fit
  2. Rune
  3. GEN-i

 

Številni donatorji so se odločili, da bodo svoje uradne rezultate še krepko povečali in donacije  zaokrožili navzgor. Vsem takim se v imenu obdarovancev iz srca zahvaljujemo.   

V imenu organizacijskega odbora Goricatlon bi se radi zahvalili vsem donatorjem, tako podjetjem kot posameznikom in sponzorjem, brez katerih tega dogodka ne bi mogli izpeljati Posebno medaljo si zaslužijo tudi vsi prostovoljci, letos jih je bilo preko trideset, ko so vložili preko 350 ur dela. Kapo dol!!

Čisto na koncu pa zahvala vsem  tekačem, ki ste prišli od vsepovsod in v res neugodnih vremenskih razmerah odtekli svoj maksimum. In to z nasmeškom na obrazu.  Kajti vsi smo imeli samo en cilj: pričarati številnim otrokom nasmeh na lica, ko bodo izvedeli da se bodo kljub pomanjkanju denarja lahko udeležili šole v naravi.     

Izvedba: Ar©tur