9. Goricatlon bo v soboto, 18. decembra 2021 - prijavite se!

datum: 05.12.2021

kategorija: Novice

V soboto, 18. decembra, bo na sporedu že deveti Goricatlon. Tokrat se boste lahko udeleženci izbirali med tekom in kolesarjenjem, prireditev bo potekala v skladu z navodili NIJZ. Prijavite svojo ekipo čim prej!

V središču Nove Gorice bo že devetič potekala dobrodelna športna prireditev Goricatlon. Lani smo bili zaradi strogih ukrepov primorani izvesti samo kolesarski del, ki pa se je izkazal za izjemno zanimivega in ga bomo obdržali tudi v bodoče. Tekmovalci si bodo tako letos lahko izbrali bodisi tek, bodisi kolesarjenje, seveda pa lahko tudi oboje in s tem duatlonom pripomogli k zbiranju donacij za manj srečne od nas.

Štart kolesarkega dela Goricatlona je ob 8h zjutraj na Bevkovem trgu v središču Nove Gorice, štart tekaškega dela pa bo dve uri kasneje, ob 10h zjutraj pred stavbo Mestne občine Nova Gorica. Zaključek obeh delov bo ob 16h, razglasitev rezultatov in svečana podelitev pokalov pa bo pričela ob 16:30.

Vsak udeleženec prejme športne rokavičke

Vabimo vse tekače, kolesarje, da prijavite svojo ekipo, donatorje in sponzorje pa, da se nam pridružite in podprete eno ali več ekip. Že v naprej hvala!

 

P.S. Prijave potekajo preko spletne strani www.goricatlon.si, za vsa vprašanja smo vam na voljo na info@goricatlon.si

Plakat 9. Goricatlon

Izvedba: Ar©tur