Deseti jubilejni Goricatlon postregel z izjemnimi rezultati

datum: 17.12.2022

kategorija: Novice

V pravem zimskem vremenu je preko 270 tekačev preteklo skoraj 2900 krogov in zbralo preko 5000€ donacij.Za vzdušje so poskrbeli učenci Osnovne šole Kozara Nova Gorica, ki so pod skrbnim vodstvom učiteljev izvedli kulturni program in bučno navijali za tekače.

20221217 091524Med udeleženci je bilo veliko znanih imen iz sveta športa, kulture in gospodarstva. Še en dokaz, da šport in dobrodelnost združujeta ljudi, da je plemenit cilj tisti, ki nas povezuje. Letos smo zabeležili tudi rekordno število tekačev iz sosednje Italije, ki so se pridružili naši dobrodelni akciji in z veliko dobre volje dodali našemu Goricatlonu mednarodni pridih. Posebna zahvala gre tudi učencem OŠ Frana Erjavca iz Nove Gorice, kar 36 jih je bilo skupaj, ki so pod budnim učiteljem profesoja športne vzgoje Aljaža Dolgana odtekli 200 krogov in tako v imenu donatorjev Advansys, Vitanest klima center in Ledluks zbrali skupaj 664€. Res hvalevredna solidarnost za svoje sovrstnike in sosede iz OŠ Kozara Nova Gorica.

20221217 084642Zahvala gre tudi vsem prostovoljcem, zaradi katerih je bil letošnji Goricatlon tako poseben. Naj omenim drušvo Mark, katerega člani že dolga leta skrbite za varnost udeležencev, zaposlencem OŠ Kozara Nova Gorica, ki ste nas razvajali s toplim čajem, priboljški in čudovitimi darilci ter vsem soorganizatorjem, ki ste od jutra do teme delali samo z enim ciljem - izvesti naš Goricatlon varno in v dobro udeležencev. Hvala!

 

20221217 154208V naslednjih mesecih, ko bodo zbrane vse donacije, bo Rotary klub Nova Gorica izvedel donacijo Osnovni šoli Kozara Nova Gorica.

v imenu organizacijskega odbora: Tomi Ilijaš

 

P.S. Dolžan sem še opravičilo obema ekipama ŠD Salonit Anhovo, saj sem vas po pomoti preskočil pri naštevanju donatorjev. Res mi je žal, še posebej, ker ste se uvrstili tik pod vrh, na visoko 4 mesto. V imenu obdarovancev se vam iz srca zahvaljujem!

Oglejte si še Fotogalerijo in Rezultate! Če imate še kaj fotografij, jih prosim pošljite na info@goricatlon.si

 

Izvedba: Ar©tur