Vabljeni na enajsti dobrodelni Goricatlon v soboto, 16.12.2023

datum: 22.11.2023

kategorija: Novice

Drage tekačice in tekači, pohodniki, športniki po srcu!

Tudi letos bomo tekli ali hodili za plemeniti cilj – pomagati tistim, ki potrebujejo sredstva za nemoten potek dela in aktivnosti z osebami, ki potrebujejo pomoč.

Letos bomo vsa sredstva namenili Centru izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Vipava (CIRIUS Vipava). CIRIUS skrbi za celostno obravnavo otrok in mladostnikov z več motnjami v razvoju, z namenom optimalnega razvoja otrok in mladostnikov za čim bolj samostojno življenje in vključevanje v družbo.

Otrokom s posebnimi potrebami želijo urediti nov igralni kotiček na otroškem igrišču. Jim lahko uresničimo to željo skupaj?

Prijavite svojo ekipo, povabite še prijatelje, sosede in znance. Vabljeni tudi tisti, ki ne morete sestaviti ekipe, saj se lahko teka udeležite tudi kot posamezniki. 

Zberemo se v samem centru Nove Gorice, pred stavbo Mestne občine Nova Gorica (Trg Edvarda Kardelja) ob 9:00 uri, kjer se bomo najprej ogreli s pripravljenim programom in toplim čajem, nato pa slovesno otvorimo tek ob 10:00 uri.

Naredite nekaj dobrega zase in za druge. Nič ni lepšega kot vedeti, da smo nesebično podali roko nekomu v stiski in mu narisali nasmeh na obraz.

Prijave so odprte do vključno petka, 15. decembra 2023.

Poleg tega pa na dogodku zbiramo tudi rabljene športne superge, ki jih bo Društvo ljubiteljev teka FILIPIDES podarilo afriškim tekačem. Prosimo, preverite da so superge cele (nepoškodovane) in oprane. 

Sledimo čudoviti misli:
Če ne moreš leteti, teči, če ne moreš teči, potem hodi, če ne moreš hoditi, potem plazi, a karkoli že narediš, moraš naprej.” — Martin Luther King Jr.

Se vidimo na Goricatlonu!

 

POZIV ZA VSE SPONZORJE IN DONATORJE

Vsa podjetja, društva ali organizacije, ki bi želeli podpreti eno ali več tekaških ekip ali donirati sredstva, najdete prošnjo za donacijo v spodnji priponki. Vse donacije in sponzorstva bomo javno objavili na spletni strani, na samem dogodku in v sporočilu javnosti.

Hvala vsem, ki boste podprli Goricatlon!

Prošnja za donacijo

Izvedba: Ar©tur